Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Voorschot basis- en vergroeningsbetaling 2021

Vraagt u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aan in de Gecombineerde opgave? U kunt een voorschot aanvragen voor de uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling. In juli 2021 krijgt u dan al een deel van de uitbetaling. U moet zich wel houden aan de voorwaarden.

Lees verder

BGT-check

BGT-check

Heeft u landbouwgrond? Dan krijgt u een uitnodiging voor de BGT-check De eerste uitnodigingen voor de BGT-check zijn op 18 mei verzonden. Uw uitnodiging voor de BGT-check In deze brief leest u: wanneer u uw grenzen kunt controleren; hoe u dat doet; hoe lang u daar de tijd voor heeft; waarom de BGT-check belangrijk voor u is; wat u na de BGT-check nog kunt verwachten.…

Lees verder

Voorstel om landbouwvrijstelling te schrappen

De Algemene Rekenkamer is kritisch op de landbouwvrijstelling. Dit orgaan stelt voor de regeling op te heffen of op zijn minst aan te passen. LTO Nederland vindt dat de rekenkamer hiermee onnodig onrust creƫert over een belangrijke fiscale regeling voor de land- en tuinbouw.

Lees verder