Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Nieuws | Geplaatst op 16 december 2019

Betalingsrechten kopen, verkopen, huren of verhuren

U kunt betalingsrechten kopen, verkopen, huren en verhuren. Alle partijen doen samen een melding overdracht betalingsrechten op mijn.rvo.nl. Uw melding is pas afgerond als beide partijen deze hebben ondertekend met een TAN-code. Wil de koper of huurder de betalingsrechten in hetzelfde jaar laten uitbetalen? Zorg dan dat de overdracht uiterlijk 15 mei is afgerond.

Geen actieve landbouwer meer

Verhuurt u uw betalingsrechten? En bent u na de huurperiode geen actieve landbouwer en uitgeschreven bij KVK? Dan krijgt u de betalingsrechten op de einddatum van de huur terug. U kunt de rechten weer verhuren of verkopen, als u iemand anders machtigt om namens u te handelen. U kunt namelijk niet meer inloggen op mijn.rvo.nl als uw bedrijf is uitgeschreven bij KVK.

 

Bron: RVO
Hoewel bij de samenstelling van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheden of onjuistheden.