Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Nieuws | Geplaatst op 24 december 2019

Brede weersverzekering in 2020?

Twijfelt u al langer over het afsluiten van een Brede Weersverzekering? Naast de eerder aangekondigde afschaffing van de assurantiebelasting wordt de schadedrempel voor de uitkering verlaagd per 1 januari 2020.

De wijziging heeft financiële voordelen ten opzichte van de huidige situatie. Enerzijds wordt door de afschaffing van de assurantiebelasting verwacht dat u als ondernemer een lager bedrag betaalt voor de verzekering van de gewassen. Anderzijds wordt er schade uitgekeerd als de financiële opbrengst meer dan 20 proces lager is dan de normale opbrengst veroorzaakt door het weer. Eerder was dit met een schade van meer dan 30 procent. Daarnaast kunt u via de Gecombineerde Opgave subsidie aanvragen voor de te verzekeren percelen in 2020.

Bron: akkerwijzer
Hoewel bij de samenstelling van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheden of onjuistheden.